Anahtar Kelimeler: Baro Çakır dönemi

Baro´da Çakır dönemi!

Baro´da Çakır dönemi!

Baro´da Çakır dönemi!

Seçim yapıldı

Kırıkkale Barosu 14´üncü Olağan Genel Kurulunu Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirdi. Gerçekleşen seçimde 59 oy alan Erol Çakır Başkanlığa seçildi.

TUTANAKLAR OKUNDU

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan Kırıkkale Barosu 14´üncü Olağan Genel Kurulunda ilk olarak tutanaklar okundu. Tutanakların okunmasının ardından Barolar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Başar Yaltı bir konuşma yaptı. Yaltı´nın ardından Baro Başkan adayları Muzaffer Şener, Yeşim Oktar Varlı, Ramazan Özdoğan ve Erol Çakır konuşmalarını yaparak, Başkan olarak seçildikleri taktirde nelerin yapılması gerektiğini ve eksikler hakkında görüşlerini sundular.

145 AVUKAT OY KULANDI

Konuşmaların ardından Olağan Genel Kurula katılan avukatlar oylarını kullandı. Yapılan oy kullanımının ardından 145 oyun 59´unu Alan Erol Çakır Başkanlığa seçildi. Baro Başkanlığının önemli bir görev olduğunu söyleyen yeni Baro Başkanı Çakır Yönetim kurulu ve avukatlar ile iç içe olarak çalışmalar yapılacağını, gündemlerinde olan çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Yapılan Kurula; Barolar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Başar Yaltı, mevcut Baro Başkanı Yeşim Oktay Varlı, Kırşehir ve Yozgat illeri baro başkanları ve avukatlar katıldı.

TEŞEKKÜRLER

Hafta Sonu Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan Baro Seçiminde 145 avukat oy kulandı.  4 adayın yarıştığı baro seçiminde  mevcut  Başkan Yeşim Oktar varlı 36 oy alırken Erol Çakır 59 oy alarak yeni başkan seçildi. Muzaffer Şener 35 Ramazan Özdoğan ise 14 oy aldı 1 oy ise geçersiz sayıldı. Yeni başkan seçilen Çakır ise yaptığı açıklamada,?Güzel günümüzde yanımızda olan arkadaşlarımıza meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum el birliği ile çalışacağız ve baromuzu bir üst çıtaya çıkaracağız bana bu görevi layık gören meslektaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli