Anahtar Kelimeler: Baraj Gölü daha aldı

Baraj Gölü bir can daha aldı

Baraj Gölü bir can daha aldı

Baraj Gölü bir can daha aldı

Suda kaybolan çocuk bulundu

Kırıkkale´de Kapulukaya baraj gölüne serinlemek için giren 15 yaşındaki çocuk kayboldu. Baraj gölüne serinlemek için giren 15 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.

GÖLETTE KAYBOLDU

Kırıkkale´de Kapulukaya baraj gölüne serinlemek için giren 15 yaşındaki çocuk kayboldu. Mustafa Işık, arkadaşıyla  Kırıkkale  Karaahmetli Tabiat Parkı´ndaki baraj gölü kıyısına piknik yapmaya gitti. Işık, serinlemek için girdiği baraj gölünde bir süre sonra çırpınmaya başladı. Durumu fark eden arkadaşı, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, arama çalışması başlatarak  Kırıkkale ve  Ankara´dan dalgıç talebinde bulundu. Talep üzerine arama çalışmaları yapıldı. Baraj gölüne serinlemek için giren 15 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu. Ankara´dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) su altı timleri, kaybolan  Mustafa Işık için baraj gölünde arama çalışması başlattı.

CESEDİ ÇIKARILDI

Ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucunda Işık´ın cansız bedenine ulaşıldı.  Sudan çıkarılan ceset,  Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi. Mustafa Işık, arkadaşıyla  Kırıkkale  Karaahmetli Tabiat Parkı´ndaki baraj gölü kıyısına piknik yapmaya gitmiş, serinlemek için girdiği baraj gölünde bir süre sonra çırpınmaya başlamıştı. Durumu fark eden arkadaşının haber vermesi sonucu, suda kaybolan Işık´ın bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri arama çalışması başlatmış,  Kırıkkale ve  Ankara´dan dalgıç talebinde bulunulmuştu.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli