Anahtar Kelimeler: Baraj çare değil

?Baraj çare değil?

?Baraj çare değil?

?Baraj çare değil?

BBP´den seçim ziyaretleri

BBP Kırıkkale Milletvekili Adayları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ettiler.

NEZAKET ZİYARETİ

Adayları kapıda karşılayan Dernek Başkanı Rıfat Öcal, adaylara çalışmalarında başarılar diledi.  Büyük Birlik Partisi, 1 Kasım Milletvekili Seçimleri öncesi ´Safını Belirle´ sloganıyla bir araya geldiklerini belirten BBP Genel Sekreteri ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Üzeyir Tunç,  ?Türkiye 7 Haziran bir seçim yaşadı fakat 1 Kasım´da da yeni bir seçimle karşı karşıya bulunuyoruz. 7 Haziran´da millet iradesine maalesef TBMM´de temsil imkânı bulan partiler saygı göstermediler? dedi.

BARAJ ÇARE DEĞİL

Yüzde 10 barajı yönetimde istikrar için bir çözüm olmadığını söyleyen Tunç, ?82 Anayasası ile gelen yüzde 10 barajı 83 yılında birinci ANAP hükümetinde işe yaradı. 87 yılında yapılan ikinci ANAP hükümetinde işe yaradı. 91 yılında ise bir koalisyon oldu. DYP ile SP bir hükümet kurdu. 95 seçimlerde BBP´nin dışarıdan verdiği destekle kurulduğu bir Refah-Yol Hükümeti vardı. 99 yılında Anavatan Partisi, DSP ve MHP´nin kurmuş olduğu bir koalisyon vardı. 82 Anayasasından evvel böyle bir baraj söz konusu değildi.?

YARIDAN FAZLASI

7 Haziran´da seçim yardımı alındığını dile getiren Tunç, ?Seçim yardımını 3 parti aldı. 540 milyon TL´yi paylaştılar. Yarıdan fazlasını iktidar partisi, geri kalanın bir bölümünü CHP bir bölümünü ise MHP aldı. Ellerinde bu kadar parayla pulla seçim yürütüyorlar. Ayrıca milletvekili aday adaylarından müracaat için kişi başı 5 bin TL aldılar. Onlar milyarlarla seçimi giriyorlar. Bizler de ailemizin mutfağından, çocuklarımızın rızkından kesip millet için vatan için mücadele ediyoruz.?

DAVA HAREKETİYİZ

 ?Biz siyasi hareketiz. Kadromuz ve programlarımızla ülkeyi yönetmeye talibiz. Ama her şeyden önce bir fikir, bir misyon bir dava hareketiyiz. Biz misyonumuzu yürütmek mecburiyetindeyiz. İnandığımız yolda karşımıza hangi engelleri çıkarırlarsa çıkarsınlar bu can bu bedende olduğu sürüce son neferde kalsak doğruları söylemeye ve yanlışın karşısında olmayı şiar edindik. Ben esnafı da iyi biliyorum, emeklilerimizin halini de iyi biliyorum.?

BEN KÖYLÜ ÇOCUĞUYUM

?Ben köylü çocuğuyum´ diyen Tunç, ?Çarık giymiş, kara sabanla çift sürmüş, tırpanla ekin biçmiş birisi olarak bunların hepsini iyi biliyorum. Emeklinin, dulun, yetimin,  asgari ücretlinin halinden iyi anlıyorum. 12 milyondan fazla emeklilerimize açlık sınırının altında maaş veriyorlar. Gençlerimiz asgari ücretin altında çalışıyorlar. Bizler halden anlıyoruz. Her yıl 100 bin aileye ücretsiz ev vereceğiz. 100 bin fakir fukarayı sevindireceğiz. Kaynağını ise bütçeden karşılayacağız.?

HAZIR OLUN

?Millet hazır olsun. Türkiye´nin yine koalisyonla idare edilmek yolu gözüküyor. Kimse oyum boşa gider hesabında bulunmasın. Millet bu yanlış doğruları görerek safını belirlesin. BBP olarak bizler vatandaşa her şeyi görmelerini istiyoruz. Sağa oy veriyorlar sol taraftan tokat yiyorlar, sola oy veriyorlar sağ taraftan tokat yiyorlar. Alın buyurun hükümeti kurun diyorsun kurmuyorlar. Birileri hükümet kurmaktan sakınıyor. Nasıl olsa bütçeden paralarını alıyorlar, saltanatını sürüyorlar. Seçim sizin? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false