Anahtar Kelimeler: BALOĞLU Tepki Gösterdi

BALOĞLU Tepki Gösterdi

BALOĞLU Tepki Gösterdi

BALOĞLU Tepki Gösterdi

Haftalardır yaşanan terör olaylarının ülkeyi kaosa sürüklediğini bildiren MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu bunun ise tek sebebinin açılım safsatasıyla çıkmaz bir yola giren AKP olduğunu söyledi.

İhanet Açılımıyla

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, İhanet Açılımıyla terör ve yandaşlarına verilen tavizlerin ülkeyi bu noktaya getirdiğini söyledi. Baloğlu, ?Bizler açılım sürecinin en başından beri vatana ihanet olduğunu söylemiştik. Çünkü açılımla beraber PKK güçlenmiş, biraz daha silahlanmış, bölge PKK´ya teslim edilmiş, asker kışlaya çekilmiştir? dedi.

 

AKP Hep Sessiz Kaldı

Açılım süreci var diyerek AKP hükumetinin bu olanlara sessiz kaldığını ve hainlerin zıvanadan iyice çıktığını belirten Baloğlu şöyle konuştu: ?Sözde analar ağlamıyor, şehit gelmiyor ifadesiyle de halkımız kandırılmıştır. Çünkü ülkeyi bu hale siz getirdiniz. Halen sırf oy pahasına seçim sürecinde çözüm sürecinin durmasını hata olarak gören Atalay´ı esef ve şiddetle kınıyoruz. Açılımın mimarı Atalay ve yandaşlarına şunu iyi bilmelidir ki, MHP bu vatanı canından aziz ve üzerine düşen sorumlulukları tarihi bir misyon olarak görmektedir.?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli