Anahtar Kelimeler: Balışeyh’ inceleme yaptı

Balışeyh’te inceleme yaptı

Balışeyh’te inceleme yaptı

İLÇE ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Balışeyh ilçesine çalışma ziyaretinde bulundu. İlk olarak Balışeyh/Işıklar köyü yakınlarında faaliyet gösteren İl Özel İdaresine ait Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisinde incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, tesisin üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İLÇE ZİYARETİ

Tesiste üretilen beton ve kilit parkelerle köy yollarının düzenlendiğini ifade eden Vali Tekbıyıkoğlu, " Tesisimizin kapasitesini arttıracağız, ürettiğimiz kilit parkelerle, köy içi yollarımızı düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.Tesis ziyaretinin ardından Balışeyh Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü tarafından karşılanan ve daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Vali Tekbıyıkoğlu'na,  Kaymakam Vekili İbrahim Gökçe tarafından brifing sunuldu. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.Akabinde Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu makamında ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu’na, Başkan Dedelioğlu tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi

VALİ BİLGİ ALDI               

Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, Kaymakam Vekili İbrahim Gökçe, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, il genel meclis üyeleri, il müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, daha önce başlatılan çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı.

TÜRBE ZİYARETİ

Programın devamında Şehit Sezai Ergül İlkokulunda kütüphane açılışına katılan Vali Tekbıyıkoğlu,  İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından okul içerisinde açılan sergiyi de ziyaret ederek kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Koçubaba köyünde bulunan Koçubaba Cemevi'nin Valiliğimizce gerçekleştirilen tadilatı sonrası tekrar hizmete açılışına katılan Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu, vatandaşlarımız ile yaptığı sohbetin ardından Koçubaba Türbesini de ziyaret etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false