Anahtar Kelimeler: Balışeyh start verdi

Balışeyh´de start verdi

Balışeyh´de start verdi

Balışeyh´de start verdi

128 konutluk TOKİ çalışması

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesinde yeni bir projeye start verdi. Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan 128 konut TOKİ için gerekli çalışmalar başladı. Evlerin 2017 Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kırıkkale´nin şirin ilçesi Balışeyh´te ikinci TOKi çalışması başlatıldı. Yapılacak TOKİ, Eylül 2017 tarihinde vatandaşların oturumuna açılacak.  TOKİ´nin Balışeyh´te yeni bir projeye start verdiğini açıklayan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, ?Kırıkkale Balışeyh TOKİ Evleri 5 Mayıs´ta ihaleye çıktı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kırıkkale´de yeni bir projeye start verdi. Şu anda alt yapı çalışmaların başlandı.  İlçemiz için hayırlara vesile olur? dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Dedelioğlu, ?Balışeyh ilçesinde konumlanan TOKİ Kırıkkale Balışeyh projesinde toplam 128 konut yer alıyor. Balışeyh 470 ada, 1 ve 2 nolu parselde yer alan Balışeyh TOKi Evleri 2. etap ihalesi 5 Mayıs gerçekleşti. Kırıkkale Balışeyh TOKi Evleri fiyatları ve başvuru şartları daha sonra netlik kazanacak. Öte yandan Meydan Çocuk parkı ve yeni mahalle parke çalışmalarımız sebze ve meyve pazar yeri çalışmalarımız devam etmektedir? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı