Anahtar Kelimeler: Baktı olmuyor çamura yatıyor!

Baktı ki olmuyor, çamura yatıyor!

Baktı ki olmuyor, çamura yatıyor!

Küskünleri mi ayartıyorsun?

İktidara Öztürk çelmesi!

 

Kendisini ne hallere düşürdü!

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk’ün, partiyi darmadağın edip, iktidarın da adeta sözcüsü gibi davranarak işini zora sokunca, şimdi de iktidar partisinin küskünlerini ayartmaya çalıştığı öne sürülüyor.

AYARTMA GİRİŞİMİ Mİ?

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk’ün, partiyi darmadağın edip, iktidarın da adeta sözcüsü gibi davranarak işini zora sokunca, şimdi de iktidar partisinin küskünlerini ayartmaya çalıştığı öne sürülüyor. Kırıkkale’de vekilliği boyunca hiçbir eser ortaya koyamayan, Meclis’te muhalefet vekiliymiş gibi “olmalı”, “yapılmalı” gibi yuvarlak laflarla açıklamalarda bulunan, “olacak”, “yapılacak” diyemeyen, İktidarın yaptığı bazı Bakanlık yatırımlarını sanki kendisi yapmış ve kendine ait bir esermiş gibi anlatan, partisi tarafından da hiçbir eser kazandıramayan, Sinan Ateş vakasına hiç girmeyen Öztürk’ün seçim zora girince özellikle AK Parti’nin listeler nedeniyle küskün isimlerini adeta ayartmaya çalıştığı kaydediliyor.

 

SAF DEĞİŞTİRİRLER Mİ?

AK Parti’yi küskünler nedeniyle kanca taktığı ve bu sebeple de adeta çelme takmaya çalıştığı öne sürülen Öztürk’ün küskünlerle sık sık temas kurduğu, bir araya geldiği, toplantı yaptığı ve hatta akıl almaz vaatlerde bulunduğu konuşuluyor. Küskünlerin AK Parti treninden inip Öztürk’ün safına geçip geçmeyecekleri merak konusu. AK Parti’nin bu konuda çok katı olduğu biliniyor. Partide trenden inen bir daha binemiyor. 

 

BÜROKRAT BİLE ATAYAMADI

Öztürk’ün de vaatten başka elinde başka umudu bulunmuyor. İktidarı desteklemesine rağmen Kırıkkale’ye eser bırakamayan Öztürk’ün küskünlere ne verebileceği merak konusu. Bürokraside bile MHP’li bir isme önemli bir koltuk ya da atama kazandıramayan Öztürk’e küskünlerin inanıp inanmayacağını zaman gösterecek.

 

BAKTI Kİ OLMUYOR…

Anketlerde durumu çok kötü çıkan, bir önceki seçimin sonucuna bile henüz yaklaşamadığı ifade edilen Öztürk’ün tek çaresinin MHP’yi içten karıştırıp bozduğu gibi şimdi de aynı şeyi iktidar ortağı AK Parti için yapmaya çalıştığı iddia ediliyor. Durumu AK Partililerin de bildiği öne sürülürken, haklı olarak durumdan rahatsız oldukları vurgulanıyor. Öztürk’ün bu hali “Baktı ki olmuyor, çamura yatmaya çalışıyor. Parti içindeki küskünleri ayartma girişiminde bulunuyor. Seçim arifesinde partiye adeta çelme takıyor. Siyaseten yakışık alır bir hal değil bu durum” yorumları yapılıyor. 

 

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli