Anahtar Kelimeler: Bakan iftara geldi

Bakan iftara geldi

Bakan iftara geldi

BİRLİKTE İFTAR YAPTILAR

Depremden etkilenenlerin misafir edildiği Kırıkkale Hatice Hanım Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, depremzedelerle birlikte iftar etti. Devlet olarak tüm kurum ve kuruluşlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu hatırlatan Bakan Kasapoğlu “Gençlik ve Spor Bakanlığı tüm ekipleriyle emrinizde ve olmaya da devam edecek” diye konuştu.

 

BİRLİKTE İFTAR YAPTILAR

Kırıkkale’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, depremden etkilenenlerin misafir edildiği Kırıkkale Hatice Hanım Kız Öğrenci Yurdu’na ziyaret etti. Yurdun yemekhanesinde tabldot alıp sıraya giren Bakan Kasapoğlu, masalarına konuk olduğu afetzedelerle iftar yaptı. Yaşanan afetlerin acısını yaşadıklarını vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “Bu acıları inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlikte saracağız. Yaralarımızı birlikte onaracağız. İnşallah daha iyi olma ve mutlu olma adına hep birlikte çalışacağız. Ardı ardına yaşadığımız depremler ve depremlerde kaybettiklerimiz, yaralananlar, mağdur olanlar. Hakikaten büyük bir acı. Ama bu acıları inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlikte saracağız. Yaralarımızı birlikte onaracağız. İnşallah daha iyi olma adına, daha mutlu olma adına hep birlikte çalışacağız” ifadesini kullandı.

 

BAKAN AÇIKLAMA YAPTI

Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla deprem bölgelerinde yapılacak konutların temellerinin atılmaya başlandığına dikkati çekerek, “Binalar hızlı bir şekilde yükselecek ve sizleri sağlam, güvenli mekanlara kavuşturmuş olacağız. Ramazan mübarek bir ay, mukaddes bir iklim. Bu iklim paylaşmak, dayanışmak demektir. Sizler de bugün sofralarınızda bizleri ağırladınız, ev sahipliği yaptınız. Devlet ve hükümet olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla yanınızdayız. Gençlik ve Spor Bakanlığı tüm ekipleriyle emrinizde ve olmaya da devam edecek” dedi. Bakan Kasapoğlu’na Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, il müdürleri ile birlikte diğer yetkililer eşlik etti. Bakan Kasapoğlu, katıldığı iftar yemeğinde çocuklarla yakından ilgilendi ve depremzede vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false