Anahtar Kelimeler: Bahşılı telefirik müjdesi

Bahşılı´ya telefirik müjdesi

Bahşılı´ya telefirik müjdesi

Bahşılı´ya telefirik müjdesi

Kent Ormanı ve Telefirik

Projesi için çalışma başlıyor

Kırıkkale´nin Bahşılı İlçe Belediyesi´nin en önemli çalışmalarından ve projelerinden biri olan Telefirik Projesi için müjdeli bir haber geldi.

ÇALIŞMA BAŞLIYOR

Belediye Başkanı İbrahim Uyar tarafından projesi hazırlanan çalışma için önceki gün proje uygulama sahasında inceleme yapıldı. Projenin çalışma ortaklarından olan Orman Bakanlığı´na bağlı Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, önceki gün Bahşılı´ya gelerek Kent Ormanları ve Telefirik Projesi konusunda hem bilgi verdi ve hem de çalışma sahasında Belediye yetkilileri ile incelemede bulundu. Özkaya, Telefirik Projesi´nin 2017 yılının başında hayata geçeceğini müjdeledi. Belediye Başkanı İbrahim Uyar´ın Ankara´da bir programda olması nedeniyle proje sahasını Özkaya´ya AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve belediye birim müdürleri gezdirdi.

İNCELEME YAPILDI

Özkaya, proje sahasında yaptığı açıklamada, ?Bahşılı Belediyesi´nin Kent Ormanı ve Telefirik Projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Proje bir inşallah 2017 yılının başında hayata geçecek? dedi. Özkaya ile birlikte Bahşılı´ya gelen heyet, Belediye´de gerçekleştirilen proje görüşmesinin ardından proje sahasında inceleme yaptı. Proje konusunda bilgi veren Belediye yetkilileri, ?Bu projeyle Ankara ve çevre illerden bile turist sayısı fazla olacak kapasitede bir görsel görünümlü bir çalışma olacak inşallah? dediler.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu