Anahtar Kelimeler: Bahşılı renkli etkinlik

Bahşılı´da renkli etkinlik

Bahşılı´da renkli etkinlik

Bahşılı´da renkli etkinlik

?Hayallerin Atölyesi Projesi?

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde yeni açılan Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu öğrencileri, hayallerindeki atölyeye kavuşmak için "Hayallerin Atölyesi Projesi"ni hayata geçirdi.

KERMES DÜZENLENDİ

Proje kapsamında okulun öğrencileri evde annelerine yaptırdıkları yiyecekleri, okulda düzenledikleri kermeste sattılar. Kermesten elde edilen gelirle öğrencilerin fikirlerinden oluşan bir atölye oluşturulacak. Okul Müdürü Metin Uslu, yaptığı açıklamada, projeden dolayı öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde kullanılmak üzere bir atölye kurmak için öğretmen ve öğrencilerin böyle bir proje hazırladığını belirten Uslu, öğrenciler getirdikleri pasta, börek, kek gibi yiyeceklerin düzenledikleri kermeste satışlarını yaptığını söyledi.

RENKLİ BİR ETKİNLİK

Öğretmen Saniye Aktaş Önder de toplanan kermes paralarıyla öğrencilerin fikirlerinden oluşan, hayallerini süsleyecek bir atölye yapmaya karar verdiklerini ifade etti. Bu atölye ile öğrencilerin daha zevkli ders yapacaklarını ve hayal dünyalarını geliştireceklerini dile getiren Önder, gelecekte farklı projelerle okulun misyonunu daha da ileri götüreceklerini kaydetti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli