Anahtar Kelimeler: Trafik uygulaması yaptılar

Trafik uygulaması yaptılar

Trafik uygulaması yaptılar

Trafik uygulaması yaptılar

Bahşılı Emniyeti çalışıyor   

Bahşılı Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe girişinde trafik uygulaması yaptı. Uygulamada kurallara uymayan iki araç parka çekildi.İlçe Emniyet müdürü Uğur çelik ilçenin huzuru için uygulamaya devam edeceklerini söyledi

ÇALIŞMA YAPTILAR

Bahşılı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çelik, Müdür Yardımcısı Hasan Akpınar trafik ekipleri ilçe girişinde bulunan Kızılırmak köprüsü yakınında trafik uygulaması yaptılar. Uygulamada araçlarda bulunması gereken evrak ile araçların trafiğe uygun olup olmadığı kontrol edildi. Uygulamaya katılan asayiş ekipleri de aranan şahıslar konusunda uygulamada bulundu. Uygulama esnasında yaklaşık 50 araç kontrol edildi. Evrakları eksik olan iki raç hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

İLÇE HUZURU ÖNEMLİ

Bahşılı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çelik uygulamaların periyodik bir şekilde süreceğini ilçedeki huzur ortamını devam etmesini istediklerini belirtti. Çelik ?Konya yolunun ilçeden geçmesi nedeni ile ilçe merkezinde bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu yüzden trafik ekiplerimiz kontrollerini sıklaştırdı.  İlçemizde huzur ve refahın devam etmesini istiyoruz. İlçe halkında bu konuda bize büyük desteği var. Trafik uygulamamızda sürücülerdeki evrak eksiklikleri, araç tonajları, ilçe içerisindeki hız kontrolleri yapıldı.Kurallara uymayan araç sahiplerine cezai işlem uygulandı? ifadesini kullandı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli