Anahtar Kelimeler: Bahşılı altyapı baştan

Bahşılı altyapı sil baştan

Bahşılı altyapı sil baştan

Bahşılı altyapı sil baştan

Bahşılı Belediyesi çalışıyor

Şu sıralar ilçe´de mahallelere dönüşümlü içme suyunun verildiği Bahşılı´nın alt yapısı sil baştan yeniden yapılıyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyar, yaptığı açıklamada İlçe´nin altyapısının 50 Bin nüfusa yetecek şekilde yapılacağını dile getirdi.

KESİNTİLERİN SEBEBİ

Uyar, yaptığı açıklamada ? İlçemizde daha önce yapılan içme suyu hatlarına motorlar su bassa dahil belli bir kısmı kot farkından dolayı depolara ulaşmıyordu. Ayrıca İlçemizin Muhtarlık döneminden itibaren altyapı sisteminin arşivlenmediği için hatları bulmakta ve tamir etmekte zorlanıyoruz. Ayrıca ilçemizde karayollarının Konya- Kulu yol çalışması da zaman zaman içme suyu hatlarının üzerinden geçtiği için kesintilere sebep olmaktadır.?dedi.

1 YILDA TAMAMLANACAK

Uyar,  açıklamasının devamında Kurban Bayramı sonrası İlçenin altyapısının tamamen yenileceğini müjdesini verirken ? göreve geldiğim günden bu tarafa Bahşılı İlçesinin altyapı sorununu çözüme kavuşturmak için uğraş verdim. 14 aydır buna çalışıyoruz. Yer tespitlerini yaptık. İller Bankasıyla anlaşma tamamlandı. Kurban Bayramı sonrası İlçemizin nüfusunun 50 Bin kişiye yetecek altyapısı hayata geçecek. Bu çalışma 1 yıl süre devam edecek. ? şeklinde konuşarak, Hemşerilerinin bu süre içerisnde kendilerine anlayış göstermesini dile getirdi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli