Anahtar Kelimeler: Bahçeli ziyaret ettiler

Bahçeli´yi ziyaret ettiler

Bahçeli´yi ziyaret ettiler

Bahçeli´yi ziyaret ettiler

TSO´dan Bahçeli çıkarması

Bir süre önce Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı´na seçilen Ahmet Varlı ve Başkan Yardımcısı Celal Kaplan, MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer ile birlikte MHP Genel Merkezinde Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli´yi ziyaret ettiler.

BAHÇELİ ZİYARETİ

Kedisi daha önce MHP´den milletvekili aday adayı olan TSO Başkanı Ahmet Varlı, Bahçeli´yi TSO Başkanı olarak ziyaret etti. TSO Başkanlığına seçildiğini Bahçeli´ye söyleyen Varlı, Bahçeli´den tebrik aldı.  Ziyaretten ve Varlı´nın seçilmiş olduğu görevden dolayı memnuniyetini dile getirdiğini söyleyen Bahçeli´nin Varlı ve Kaplan´ı tebrik ettiği vurgulandı. Varlı, ?Sayın Genel Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk ve yeni görevimiz dolayısıyla istişare yaptık? dedi.

BAHÇELİ MEMNUN OLDU

Ziyarette TSO Başkan Yardımcısı Celal Kaplan´ın kardeşi, MHP üyesi Mehmet Kaplan´da hazır bulundu. Ziyaret konusunda bilgi verin MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer, ?İyi bir ülkücü ve MHP´li olan TSO Başkanı Ahmet Varlı bey ve TSO Bakan Yardımcısı Celal Kaplan beyle sayın genel başkanımızı ziyaret ettik. Ahmet ve Celal beyin bu önemli görevlere gelmesi bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Sayın Genel Başkanımızı da bu önemli gelişme konusunda haberdar ettik. Çok memnun oldu ve başarılar diledi? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false