Anahtar Kelimeler: Aydın destek istedi

Aydın destek istedi

Aydın destek istedi

Aydın destek istedi

Ankara´da destek toplantısı

İyi Parti kurucusu ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın´ın Ankara´daki Kırıkkaleliler tarafından düzenlenen toplantıya katıldı ve Kırıkkale adaylarına destek istedi.

AYDIN DESTEĞE GELDİ

Koray Aydın partisinin Mamak İlçe Teşkilatı ve milletvekili adayları tarafından düzenlenen salon toplantısına katıldı. Toplantıda Türkiye´nin durumu konusunda açıklamalarda bulunan Koray Aydın, seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Türkiye´nin iyiye gitmediğinin altını çizen Aydın, kurtuluş yolunun İyi Parti´de olduğunu belirtti. Aydın´a ilginin yüksek olduğu toplantıda Milletvekili adayı Bülent Altınışık tarafından plaket verildi.

ALTINIŞIK TEŞEKKÜR ETTİ

Bülent Altınışık, Koray Aydın ziyareti konusunda bilgi verdi ve ?İYİ Parti Mamak İlçe Başkanlığı´nın düzenlediği Ankara Kırıkkaleliler Platformu Birlik ve Beraberlik Toplantısında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız, Bayındırlık ve İskan Eski Bakanımız, Ankara Milletvekili Adayı Sn. Koray Aydın, diğer Kırıkkaleli Ankara Milletvekili Adayları ve yine Kırıkkaleli olan çeşitli STK Başkanları ile bir araya geldik. Yüksek katılımlı ve çok verimli bir toplantı oldu. Dip dalga geliyor... Türkiye İYİ olacak? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli