Anahtar Kelimeler: taşınıyor

ATM´ler taşınıyor!

ATM´ler taşınıyor!

ATM´ler taşınıyor!

ATM´ler için alışma başladı

Kırıkkale Belediyesi tarafından bankalara ait ATM cihazlarını şehrin tekbir noktasında toplama çalışması devam ediyor. Hüseyin Kahya Parkı yanında oluşturulan ATM Merkezi´ne şu ana kadar iki banka ATM cihazlarını taşıdı. Geri kalan bankalar ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

ATM´LER TAŞINIYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin bir çok noktasında gelişigüzel alanlarda daha önce yerleşik şekilde bulunan ATM cihazlarını tek bir noktaya toplayacaklarını açıklamıştı. Bankalar ile bu konuda görüşme ve yazışmalar yapıldı ve olumlu netice alındı. ATM´lerin dağınık olarak durması ATM güvenliği, hizmet kalitesinin dağınıklığı ile çevresinin bakım ve temizliği bakımından sıkıntı yaşanması, ayrıca zaman zaman ATM önlerinde oluşan kuyruklar nedeniyle olumsuzluk teşkil ettiği ifade edilmişti.

HEPSİ TAŞINACAK

Bankalar ile yapılan görüşmeler neticesinde ATM´ler için en uygun yerin şehir merkezindeki Hüseyin Kahya Parkı´ın kenarı olduğuna karar verilmişti. Buraya ilk etapta 6 adet ATM kulübesi yerleştirildi. Çalışmayı Belediye yaptı. Bölgeye iki ayrı bankanın ATM cihazı ise kuruldu. Cihazların çalışmaya başladığı gözleniyor. Diğer ATM´lerin de bankalar tarafından kullanılmaya başlanacağı, bankaların şehrin çeşitli noktalarında bulunan belirtilen risk ve diğer sebeplerden ötürü olumsuz değer taşıyan ATM´lerini buraya taşıyacakları öğrenildi.



  • Perşembe 37.5 ° / 23.8 ° Güneşli
  • Cuma 37.1 ° / 24 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.2 ° / 25.7 ° Güneşli