Anahtar Kelimeler: Atay Hukuk Bürosu açıldı

Atay Hukuk Bürosu açıldı

Atay Hukuk Bürosu açıldı

Atay Hukuk Bürosu açıldı

Açılışa ilgi yüksek oldu

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Avukat Merve Atay´ın Hukuk Bürosu açıldı. Açılışa ilgi bir hayli yüksek oldu.

AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ
Kırıkkale´de hukuk camiasına katılan Avukat Merve Atay, hükük borusunun açılışını gerçekleştirdi. Hüseyin Kahya Parkı yanındaki apartmanda yer alan Atay Hukuk Bürosu´nun açılışına başta Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir olmak üzere çok sayıda partili ve hukuk camiasının önemli isimleri katıldı. Aynı zamanda AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Av. Merve Atay´ın hukuk bürosunun açılışında kurdelayı bizzat AK Parti Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir ve beraberindekiler kesti.

HAYIRLI OLSUN DEDİLER
Hukuk bürosunun açılışına katılanlar Av. Atay´ı tebrik ettiler. Hukuk camiasına katılan Av. Atay´ın başarılı bir kariyer izleyeceğine inandığını belirten Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, ?Merve hanımı tebrik ediyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız hukuk bürosunun Kırıkkale´ye hayırlara vesile olmasını diliyoruz? dedi. Açılış törenine katılanlara teşekkür eden Av. Atay, Kırıkkale´de hem siyaset ve hem de hukuk camiasında önemli işlere imza atmayı amaçladıklarını söyledi ve açılışın hayırlı olmasını temenni etti.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli