Anahtar Kelimeler: Atanamayanlar yardım istedi

Atanamayanlar yardım istedi

Atanamayanlar yardım istedi

Atanamayanlar yardım istedi

Can ile görüştüler

Atama bekleyen Öğretmenlerden Kültür Merkezinde AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına gelen AK Partili milletvekillerine dosya verdiler.

Dosya verdiler

Atama bekleyen öğretmenlerden Kübra Yüksel, Dilek Pekdoğan, Özge Özcan'ın ellerindeki dosyalarla AK Parti Milletvekillerini beklediler. Kültür merkezinde yapılan danışma kurulu toplantısı sonrasında AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can ve Oğuz Kağan Köksal'a konu ile ilgili hazırladıkları bir dosyayı teslim ettiler.

80 bin ücretli öğretmen var

Atanamayan öğretmen adayları yaptıkları açıklamada Atama bekleyen 330 bin öğretmen, Hükümete ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya da çok kez dilekçelerle sesimizi duyurmaya çalıştık. Nisan ayında 40 bin öğretmen ataması yapılmasını bildirilmesine rağmen 15 bin öğretmen ataması yapıldı. Ülke genelinde 80 bin ücretli öğretmen bulunmakta, bunların atama beklemekte olduğu bilinmekte ve hala bu öğretmenler atama bekliyorlar. Öğretmelerde alan değişikliği ile ücretli öğretmenlerin atama beklediği bilinmekte olduğu bu dosyalarımızda ayrıntılı bir şekilde ifade ettik” diye açıklamalarda bulundular.

Bu işin takipçisiyiz

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can ve Oğuz Kağan Köksal  öğretmenlerin ellerindeki dosyayı aldıktan sonrada ayaküstü onlardan sorunları ve isteklerini dinlediler. Ülkedeki kadro bekleyen öğretmenlerin konusunu bildiklerini bu konunun takipçisi olduklarını bildirdiler.



abidin emmi
31.03.2015 10:00:21
yav gardaşım bu öğretmen adaylarının gafasında gözlükler havaları bin beşyüz atanamamışlarda böyle atansalar havalarından yanlarından geçilmez ellehem

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false