?Hüzün bağrımıza bir bıçak gibi saplanıyor?

?Hüzün bağrımıza bir  bıçak gibi saplanıyor?

?Hüzün bağrımıza bir bıçak gibi saplanıyor?

Gelişmeleri yorumladı?  

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi A. Yücel Karabacak son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgi açıklama yaptı. Karabacak yaptığı açıklamada, ?Yaşadığımız bu kanlı süreçte her gün Anadolu´nun dört bir yanından ocaklarda yükselen feryatlar, acı, gözyaşı ve hüzün bağrımıza bir bıçak gibi saplanıyor? dedi.

ÇADIR DEVLETİ ANLAYIŞI

Türk  Eğitim Sen Şube Başkanı a. Yücel Karabacak Son Günlerde yaşanan terör olayları hakkanda açıklama yaptı. Karabacak Yaptığı açıklamada, ? Bingöl´ün Karlıova ilçesi yakınlarında PKK´lı teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu  Musa Saydam´ın, Kars´ta PKK´lı teröristlerle Jandarma arasında çıkan çatışmada Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk´ün Kırıkkale´deki baba ocaklarına ateş düşmüştür.  Türk milletinin, Cumhuriyetimizin ve Devletimizin bekası ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için hakka yürüyen Musa Saydama, Nuretttin Öztürk´e  ve tüm vatan evladı şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yaşadığımız bu kanlı süreçte her gün Anadolu´nun dört bir yanından ocaklarda yükselen feryatlar, acı, gözyaşı ve hüzün bağrımıza bir bıçak gibi saplanıyor. Ülkemizi bu kanlı ve karanlık bataklığa sokan, teröre meşruiyet kazandıran, teröristlere taviz üstüne taviz veren, onlarla pazarlık yapan, Türkiye Cumhuriyeti devletini ?çadır devleti anlayışı? ile yöneten AKP iktidarının yöneticileri ?terörle mücadele edeceğiz, çözüm süreci bitmiştir? gibi güne ve olaylara göre ikircikli açıklamaları inandırıcılıktan uzaktır? ifadelerini kulandı.

BİZLERİN EN DOĞAL TALEBİDİR

Karabacak, ?Türkiye ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür, hangi tür terör olayı yaratılırsa yaratılsın, PKK ne yaparsa yapsın bu gerçeği değiştiremeyecek, Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini yok edemeyecektir. Bizler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Bu ülkeyi, atalarımız canlarını vererek ve aziz kanlarını dökerek vatan yapmışlar ve bize emanet etmişlerdir. Ülkemizde huzur içinde yaşamaktayken, Türkiye Cumhuriyetinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü hedef alan, aziz milletimin asker, polis ve diğer kamu görevlilerini şehit eden, vatandaşlarımızın kundaktaki çocuklarını dahi katleden, yakan, ülke topraklarının bir kısmını bölerek ayrı bir devlet kurmayı hedefleyen ve kendi iradesi ile dağa çıkan örgüt mensuplarının cezalandırılması,  terörle etkin mücadele edilmesi öncelikle şehitlerimizin, ülkemizin, milletimizin ve vatandaş olarak bizlerin en doğal talebidir? şeklinde konuştu.

MEKÂNLARI CENNET OLSUN

Karabacak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ?Bilinmelidir ki; her şehit haberinden sonra yetkililerin gelenek haline gelen sığ açıklamaları, artık Türk milletini tatmin etmemekte, acımızı dindirmemektedir. Sağduyumuzu kaybetmeden ama kimseye taviz vermeden, terörle mücadelede en etkin önlemler alınmalıdır. Türkiye Kamu-Sen olarak, bu milletin sırtından nemalanıp, bu milletin evlatlarını vuranları; eli kanlı, his yoksulu sırtlanların eline silah, silahına mermi verenleri; katilleri alkışlayan şakşakçıları, mecliste oturan diyalogcuları, sokaktaki vurdumduymazları, terörü, teröristi, hainleri ve tüm destekçilerini lanetliyoruz. Bu topraklar için toprağa düşen, bir hilal uğruna, gençliğinin baharında batan tüm güneşlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun? diye konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli