´Aşkımız köprülü kavşak gibi hiç bitmesin´

´Aşkımız köprülü kavşak gibi hiç bitmesin´

´Aşkımız köprülü kavşak gibi hiç bitmesin´

Neden tamamlanamıyor?

Karayolları Genel Müdürlüğü´nce yapımına 2 yıl önce başlanan ancak bir türlü bitirilemeyen Ankara-Kırıkkale-Kayseri köprülü yol kavşak çalışması artık alay konusu olmaya başladı. Özellikle aşıklar Keçiören Metro´sunun açılması ile birlikte aşklarına ömür biçerken Kırıkkale Köprülü kavşağının yapım süresini dikkate alıyorlar.

BİR TÜRLÜ BİTMİYOR

2015 yılı yaz ayında yapımına başlanan Kırıkkale Köprülü Kavşağı bir türlü tam olarak faaliyete geçemiyor. Üzerine denizden alt geçitlerin yapıldığı, boğazların birleştirildiği, 45 günde köprülü kavşakların tamamlandığı Türkiye de kavşağın tam anlamı ile faaliyete geçmemesi Kırıkkalelileri iyiden iyiye kızdırırken sosyal medya kullanıcılarının da alay konusu oldu.  Sosyal medya da ´Aşkımız Kırıkkale köprülü kavşak yapımı gibi hiç bitmesin´ sözleri paylaşılıyor.

DESTEĞİN KARŞILIĞI BU MU?

Yapımını OZE İnşaatın üstlendiği köprülü kavşak çalışması nedeniyle 2 yıldır 43 ilin birleşme noktasında ki Kırıkkale de trafik çilesi çekiliyor. Hükümete her seçimde tam destek veren Kırıkkale de Karayolları Genel Müdürlüğünce yaptırılan kavşağın bir türlü bitirilememesi ´acaba projede hata mı var´ sorusunu da gündeme getirdi.

TABYA NEDEN KONMUYOR?

Kavşak projesinin Ankara istikametinden Kayser´iye ve Kayseri istikametinden Ankara´ya giden alt geçitlerin darlığı dikkat çekiyor. Adeta iki arabanın yan yana geçerken zorlandığı alt geçitlerin neden bu kadar dar yapıldığı öncelikli merak konusu. Diğer taraftan Ankara istikametinden Kırıkkale istikametine giden üst geçitte tabyaların aylardır konulamamış olması projede bir yanlışlık olduğıu idiasını güçlendiriyor. Bununla birlikte Ankara´dan Kırıkkale istikametine kavşak da yeşil ışığın sadece 15 saniye yanması o bölgede trafiği de alt üst ediyor. Kırıkkaleliler kavşağın bir an önce bitirilmesi için gerekli adımların bir an önce atılmasını istiyorlar.



NİHAT KASAR
5.07.2017 15:46:44
terminalden çıkan yol 3 araba geçince kırmızı yanıyor . kırmızıyı kim ayarladıysa Ankaradan gelişede podyuma gidişede kırmızı yanıyor .

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false