Anahtar Kelimeler: Artık adeta yapıyor

Artık adeta şov yapıyor

Artık adeta şov yapıyor

Mahallelerden büyük destek

 

Mahalle mahalle miting

 

Projelerini birebir anlatıyor

 

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışması artık adeta şova dönüştü. Önal mahalle mahalle geziyor ve mini mitingler yaparak projelerini birebir anlatıyor.

 

 

PROJELERİNİ ANLATIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, mahalle toplantılarında vatandaşlara projelerini anlatmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili ve 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, mahalle toplantılarında vatandaşlara projelerini anlatmaya devam ediyor. Önal’ın seçim çalışması artık adeta şova dönüşmeye başladı. Rakiplerine göre fark atan etkinlikler ve toplantılarla dikkat çeken Önal, mahalle mahalle gezerek projelerini halka birebir anlatıyor. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Önal, gördüğü ilgiden son derece memnun. 

 

SORUNLARI BİZ ÇÖZECEĞİZ

Önceki gün Kimeski Mahallesi ve  Sanayi Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelen Önal, vatandaşların talep ve şikayetlerin dinledi. Toplantıda, seçim projelerini anlatan Önal, “Sanayi Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hep birlikte çalışacağız, başaracağız. Kırıkkale’yi yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi. Önal, Kimesski Mahallesi’nde de “Sorunlarınızı biliyorum. Tüm sorunlarınıza çözüm üreteceğiz. Bize güvenin, hiç merak etmeyin, ilginize çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarınızı biz çözeceğiz” dedi. 

 

GÜVEN VEREN YAKLAŞIM

Önal için gündüz veya gece fark etmiyor. Vatandaşlar mahalle mahalle, ev ev kendisi için toplantı organize ediyor. Her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılaşan Önal, mahalle sakinleri ile resim çektiriyor. Vatandaşların şahsi sorunları ile de ilgilenen Önal, hem genel anlamda ve hem de şahsi anlamda vatandaşlara güven veren bir profil çiziyor. 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı