Anahtar Kelimeler: Artık kaos olmasın

?Artık kaos olmasın?

?Artık kaos olmasın?

?Artık kaos olmasın?

Tepki gösterdiler

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Express Rent A Car İşletmecisi Adnan Yavuz tarafından organize edilen toplantıya katıldılar. Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin olduğuna dikkat çeken Akçay ve Milletvekili Adayları Öztürk ve Demir, kaoslu günleri geride bırakmak için herkesin destek vermesini istediler.

DESTEK İSTEDİLER

İlk konuşmayı yapan ve hizmet etmek için bu yola çıktığını söyleyen Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ?Hizmet etmek için aday oldum. 2002´den önce ülke çok karışıktı hayat pahalılığı vardı. Ak Parti hükümeti sayesinde ülke refah ve huzur dolu bir ülke oldu. Ama 7 Haziran´da tek başımıza iktidar olamamamız neticesinde ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenler var. Özellikle Ankara´da yaşanan terör saldırıları ile ülkemizi karanlık günlere sürüklemek istiyorlar. 1 Kasım´da vereceğiniz destekle anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaştığımız zaman Avrupa karşısında bambaşka bir Türkiye olacaktır´ dedi.

KIRIKKALE´DEN 3 VEKİL

Demir´den sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Ak Parti 13 yılda doğru şeyler yaptığı için milletimiz istikrar ve hizmetin sürmesi için desteğini verdi. 7 Haziran´da bunun rehavetine kapılıp yine iktidar oluruz düşüncesiyle seçime gittik ve iktidar olamadık. Partimiz milletimizin verdiği bu mesajı çok iyi anladı ve 1 Kasım seçimlerinde Başbakanımız seçim beyannamesinde toplumun her kesimine hitap eden bir beyanname hazırladı. Şimdi bize 7 Haziran´da oy vermeyen vatandaşlarımızın da desteğini alarak Kırıkkale´den 3 Türkiye´den de en az 330 milletvekili ile meclise gideceğiz ve ülkemizi bu karanlık ve kaoslu günlerden bir an önce kurtaracağız´ diye konuştu.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYALIM

Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise konuşmasında, ?Ülke nerelerden nerelere geldi. Ak parti hükümeti 2002´den bu tarafa çok şey yaptı. Askere giden analar ağlamasın diye kendini feda etti ve demokratik açılımı getirerek hem ülke ekonomisini rahatlattı hem de manevi olarak ülkeye huzur getirdi. Ben de bu huzur ve refahı Kırıkkale´de yaşatmak için aday oldum. Son zamanlarda ülkemizi kaosa sürüklemek için seçim çalışmalarını kana bulamak için bombalı eylemler yapılıyor. Yapılan saldırı da hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu olayların son bulması için bu ülkede iktidar şart. İktidara gelecek ve terörü bitirecek olan tek parti de Ak Parti´dir. Bunun bilincinde olalım ve ülkemiz için geleceğimiz için elimizi taşın altına koyalım. Oylarımızı heba etmeyelim´ dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli