Anahtar Kelimeler:

DESTEK SÖZÜ VERDİ

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Ünlü Modacı Cemil İpekçi’nin Kırıkkale Valiliği, Yahşihan Kaymakamlığı ve Yahşihan Belediyesi ile ortaklaşa olarak Yahşihan’da gerçekleştirdiği moda evinin açılışı dün yapıldı. Açılış için Kırıkkale’ye gelen İpekçi, bir okulu daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İpekçi ayrıca tüm ilçelerde çalışma yapacaklarına dair söz verdi

 

AÇILIŞ TÖRENİ OLDU

Cemil İpekçi Moda Tasarım Atölyesi’nin açılış törenine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve birçok vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sungur atölyenin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sungur, moda evi ve atölyesinin ilçeye marka değeri kazandırdığına işaret ederek Cemil İpekçi’ye bu imkandan ötürü teşekkür etti. Kaymakam Ahmet Ferhat Özen de moda evi ve atölyesi ile bayanların önemli işler yapacağını söyledi.

 

HERKESE MORAL OLSUN

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner “Bu güzel ilçede böyle bir atölyenin hayata geçmesi herkesi olduğu gibi bizi de mutlu etti. Bu atölyenin açılmasından dolayı büyük mutluluk duydum. Sayın İpekçi İstanbul’dan kalkıp gelerek, belki bu zamana kadar ismini dahi duymadığı bir ilçede, Yahşihan’ın, Kırıkkale’nin ve belki de bölgenin bir ilkini gerçekleştirdi. Hem ilimiz, hem ilçemiz için bir ilk olan bu atölyenin herkese moral ve motivasyon olmasını temenni ediyorum. Bu atölyenin yapımından işlemesine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Vali Güner’in ardından ünlü Modacı Cemil İpekçi bir konuşma yaptı. İpekçi yaptığı konuşmada kendisinin bir etnik tasarımcı olduğunu ifade etti.

 

TÜM İLÇELERDE OLACAK

Açılışta konuşan Cemil İpekçi, “Ben bir etnik tasarımcıyım. 8 yaşında gördüğüm bir tablo ile başlayan moda tasarımı hikayem bugüne kadar geldi. Kırıkkale’den şimdiye kadar açtığım okullardan en bilgili öğrenciler geldi. Şubat ayından itibaren Cemil İpekçi hazır gelinlikleri satışa çıkıyor. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu. İpekçi “Yahşihan’a atölye açtık diye diğer ilçeleri de unutmayacağız. Oralarda da çeşitli çalışmalar yapacağız” dedi. 

 

MİNİ DEFİLE YAPILDI

Konuşmaların ardından Cemil İpekçi’ye plaket takdim edildi. Proje sorumlusu Betül Sevinç’e ise ilçe kaymakamı Ahmet Ferhat Özen tarafından plaket verildi. Moda Tasarım Atölyesinin açılışını ise Vali Hakan Yusuf Güner, İlçe Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Ünlü Modacı Cemil İpekçi tarafından gerçekleştirildi. Açılış sonrası atölye gezilerek, makineler ve diğer el emekleri incelendi. Ayrıca yapılan tasarımlar mini bir defilede sergilendi. Defile vatandaşlar ve protokol tarafından ilgiyle izlendi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli