Anahtar Kelimeler:

Başarılı Minik Yüzücü

Başarılı Minik Yüzücü

Yüzmede şampiyon olan minik sporcu Hulusi Mert Uçar, babası ve aynı zamanda antrenörü Murat Uçar’la birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy’u ziyaret etti

 

Şampiyon Oldu

11-12 Kasım 2011 tarihlerinde Ankara Etlik Yüzme Havuzunda, 10 Kasım Atatürk’ü anma yarışmalarında, toplamda 289 sporcunun katıldığı 24 kulübün temsil edildiği yüzme yarışlarında Kırıkkale Yüzme tarihinde ilk kez 2 altın 1 gümüş madalya alındı. 2003 Doğumlu Hulusi Mert Uçar geçmişi çok büyük Ankara kulüplerinin içinden sıyrılıp, çıkmasını bildi. Bu başarısını Antrenörü (Babası) Murat Uçar şöyle anlattı: “4 Yıllardan beri hiç aralıksız yazlı kışlı, antrenmanlarını aksatmadan disiplinli bir şekilde antrenman yaptı. Antrenmanda verilen teknik ve taktik çalışmalarındaki başarısını yarışlara yansıttı. 50 metre Kurbağalama birincisi, 100 metre Sırtüstü birincisi ve 100 metre Kurbağalama ikincisi oldu.”

 

Tebrik Etti

Minik sporcu ve Antrenörü Murat Uçar Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy’u makamında ziyaret ettiler. Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, “Kırıkkale Belediyesi sporu ve sporcuyu her zaman maddi ve manevi desteklemektedir” dedi. Ulusoy, Kulüp ve antrenörlerin yanında olduğunu belirterek, Olimpiyat Yüzme Kulübü Antrenörü ile birlikte  bu başarıyı onur ve gururla Kırıkkale halkına hediye ettiklerini söyledi. Harun Ulusoy, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzme sporuna ilgi duymalarını bekliyoruz” dedi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı