Anahtar Kelimeler:

Gakkoşlar'a Yenildik!

Gakkoşlar

Kırıkkalespor yine beklenmedik bir yenilgi aldı. Kendi sahasında Elazığ Belediyespor’u konuk eden ekibimiz, sahadan 2-0 yenik ayrılarak taraftarlarını ve spor kamuoyunu üzdü. Taraftar yenilgiye tepki gösterdi.

 

Rakip Etkili Oynadı

Maça mutlak galibiyet ve 3 puan parolası ile çıkan ekibimiz. İlk dakikalarda atak göründü. 18. dakikada Ali Bektaş’ın attığı gölle 1-0 yenik duruma düşen ekibimiz, bu gölden sonra ataklarını artırdı. Ancak zaman zaman defansta açıklar verdi. Bunu fırsat bilen Elazığ forvetleri geliştirdikleri bir atakta ikinci gole ulaştılar. İlk yarının bitimine bir dakika kala Samet Kılıç durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

 

Çabalar Yetmedi

İkinci yarıya umutla başlayan ekibimiz sürekli atak oynadı. Gol fırsatları buldu ancak bunları değerlendiremedi. Taraftarlar takımı destek oldu ancak sonuç değişmedi. Takımımız sahadan 2-0 yenik ayrılarak tüm taraftarlarını üzdü. Kırıkkalespor sahadan üzgün ayrılırken, Elazığ Belediyesyor ise deplasmandan puan çıkarmanın sevincini yaşadı. Bu şok mağlubiyet tepki çekerken, play-off umutlarımız sönmeye başladı.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı