Anahtar Kelimeler:

Mevlid Okutulacak

Mevlid Okutulacak

Şehitlerimiz ve Van depreminde vefat edenler için Kırıkkale Müftülüğü tarafından camilerde mevlid okutulacak

Mevlid Çalışması

Müftülük’ten konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen depremle ve yaşanan terör olaylarıyla daha da artan hissiyata tercüman olmak üzere, başta aziz şehitlerimiz ve Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhlarına bağışlanmak amacıyla, il ve ilçelerin Merkez Camilerinde Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları doğrultusunda 3 Kasım 2011 Perşembe günü mevlit okutulacak ve hatim duaları yapılacaktır.

Müftü De Katılacak

Bu çerçevede ilimiz Merkez Çarşı, İhsaniye ve Gürler Camilerinde 3 Kasım 2011 Perşembe günü öğlen namazından önce saat 11:00’da başlanmak üzere aziz şehitlerimizin ve Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhuna ithafen bizzat İl Müftüsü Bekir Gerek (Çarşı Cami) Müftü Yardımcısı ve İl Vaizinin katılımıyla mevlit okutulacak ve hatim duası yapılacaktır. İhsaniye Camiinde yapılacak program naklen diğer camilerde de dinlenecektir.

Dua Edilecek

Bu itibarla; söz konusu programlara bütün vatandaşlarımızı ve basın mensuplarımızı davet ediyoruz. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun. Cenabı Allah böyle felaketlerden bizleri, ülkemizi muhafaza etsin.”



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu