Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor Üstün Oynadı

Kırıkkalespor Üstün Oynadı

Geçtiğimiz haftayı Lüleburgaz galibiyetiyle kapatan Kırıkkalespor, ligin 11. haftasında çıktığı Kastamonu deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı…

Maçın İlk Yarısı

İki haftada topladığı 6 puanla gurupta 11. sıraya kadar çıkma başarısı gösteren Kırıkkalespor, mutlak galibiyet için gittiği Kastamonu deplasmanında güçlü rakibini kendi sahasında 3 farklı sonuçla yenerek taraftarlarını sevindirdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz, maçın 34. dakikasında Orhangazi ile ilk golünü buldu. Bu yarıda rakibine oynama şansı vermeyen Kırıkkalespor, geliştirdiği ataklarla sürekli gol aradı. Ancak ataklar sonuç vermedi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.  İlk devrede gol olmayınca takımımız, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Maçın İkinci Yarısı

İkinci yarıda kontra atak futbolu tercih eden ev sahibi Kastamonu, ekibimizin üzerine geldiği dakikalarda kontradan golleri kalesinde gördü. Karşılaşmanın 53. dakikasında Bahri Arslanlı skoru 2-0’a taşıdı. Böylece takımını rahatlattı. Maçın 75. dakikasında Abdullah Sönmez, kaydettiği gol ile maçın skorunu tayin etti. Kırıkkalespor, bu galibiyetle puanını 15’e yükseltti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu