Anahtar Kelimeler:

Keskin'in Hedefi Büyük

Keskin

Yerel seçimlerde Kırıkkale'den milletvekili aday adayı olan TRT personeli Abdurrahman Keskin, İbrahim Şahin'den boşalacak olan TRT Genel Müdürlüğü koltuğuna aday oldu

Trt’ye Aday Oldu

Kırıkkale’den bir isim Türkiye’nin en büyük kurumlarından birinin genel müdürlüğüne aday oldu. Genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Abdurrahman Keskin, TRT genel müdürlüğüne aday. İbrahim Şahin’in süresinin dolması nedehiyle boşalacak olan koltuğuna 6 isim aday oldu. Bunlardan biri de Abdurrahman Keskin.

Adaylık Başvurusu Yaptı

Adaylık başvurusu RTÜK’e yapılıyor. Süre dün dolarken, 6 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi. Bunlardan biri de Abdurrahman Kekin oldu. RTÜK, 6 ismi 3’e düşürüp Bakanlar Kurulu’na sunacak. Bakanlar Kurulu’da bu üç isimden birini genel müdür olarak atayacak. Aday olduğunu söyleyen Keskin, “Uzun süredir önemli görevlerde bulunduğum kuruma vizyon kazandırmak için aday oldum” dedi.

Önemli Bir Kurum

Adaylık başvurusunu yaptığını söyleyen Keskin, “TRT çok önemli ve büyük bir kurum. Burada görev yapmak çok önemli. TRT’ye yeni bir vizyon kazandırmak gerekiyor. Bunun için genel müdürlüğe aday oldum. Pek çok fikrim ve projelerim var. Allah kısmet eder de aday olursak, bunları uygulamak istiyorum. Kırıkkalemizin desteğini ve dualarını bekliyorum” dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli