Anahtar Kelimeler:

Dikkat edin!

Dikkat edin!

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik, düzenlediği basın toplantısı ile birlikte vatandaşları uyardı. Karafilik, kurban bayramında kıyma çektirmeleri için vatandaşların bilinçli olması gerektiğine dikkat çekti.

Kesim yerleri belli oldu
Kendilerine desteklerinden dolayı Kırıkkale Belediyesine, Zabıta Müdürlüğüne ve Tarım Müdürlüğüne teşekkür eden Başkan Karafilik, bu sene sokak aralarında kıyma çekenlere ceza uygulaması yapılacağını belirtti. Başkan Karafilik “Yenimahalle, Bahçelievler, Kaletepe, Kırıkkale mezbahanesi, Hasandede mezbahanesinde olmak üzere kurbanlık hayvanların kesileceği yerler belli oldu. Ayrıca Kırıkkale insanın bilinçli olmasını istiyoruz. Paslı makinelerde kıyma çektirmesinler” diye konuştu

Eti 1 gün dinlendirin
Başkan Karafilik açıklamasının devamında “Tarım İl Müdürlüğüne mahalle aralarında sucuk ve kıyma çekimi yapılmaması için dilekçemizi sunduk. Tarım İl Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından denetleme yapılacak. Paslı makinelerde kıyma çekimi ve sucuk yapımı olmayacak. Vatandaşımız kıyma çektirmek için acele etmesinler. Etler 1 gün dinlendikten sonra kasaplarda kıyma çekimini veya sucuk yaptırsınlar. Bu sene yine hijyenik ortamda bütün kasaplarımız hizmet verecek. Düşük fiyatlar ile vatandaşın yanında olacağız” dedi. Başkan Karafilik’in açıklamasında Başkan Yardımcısı Gürsel Akbay’da hazır bulundu.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli