Anahtar Kelimeler:

Camiiler İnsana Huzur Verir

Camiiler İnsana Huzur Verir

Camiler ve Din Görevliler haftası nedeni ile Balışeyh İlçe Müftülüğü tarafından konferans düzenlendi. Konferans Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından verildi. Gerek, camilerin önemine değinerek camilerin insana huzur verdiğini söyledi.

BARIŞ MEKANI
Programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü İsmail Geyim yaptı. Geyim, misafirlere haftanın önemini kısaca ifade ettikten sonra Müftülük olarak yaptıkları etkinlikleri belirtikten sonra misafirlere gelmelerinden dolayı ve personele emeklerinden dolayı teşekkür etti. Konferansı veren Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek “Camilerin önemini, camilerin sevgi yeri, huzur, yeri olduğu, camiye gelenlerin evlerinde de huzurlu, camilerin birlik, dirlik ve barış mekânlarıdır” diye konuştu.

ÖDÜL VERİLDİ
Programda Balışeyh Din Görevlileri tarafından söyledikleri koru ve ferdi ilahiler konferansa ayrı bir zevk ayrı bir neşe verdi ve izleyenleri duygulandırdı. İlçe Müftülüğü tarafından seçilen Kulaksız Kasabası Cami 1’inci, Merkez ballıbaba Cami 2’inci, Kırlangıç Köyü Cami 3’üncü seçildi. Ayrıca Merkez çarşı Cami dernek başkanına çalışmalarından dolayı ödülleri İl Müftüsü Bekir Gerek takdim etti.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli