Anahtar Kelimeler:

Çantacılar Yakalandı

Çantacılar Yakalandı

Çorum`un Sungurlu ilçesinde kuruyemişçiden alışveriş yapan kişilerin park ettiği otomobildeki çanta çalındı. Suçlular Kırıkkale`de yakalandı.

Haber Verdiler
İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri kuruyemişçinin güvenlik kamerasını inceledi. Yapılan inceleme sonrası hırsızın eşkalini belirleyen Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, civar emniyet müdürlüklerine haber verdi. Kırıkkale`de gözaltına alınan S.Ç. (36), K.M. (32), T.M.(37) ve G.M.(33) suçunu itiraf etti. Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunduğu ortaya çıkan zanlılar, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

300 Bin Tl Değerinde Ziynet Eşyası
4 kişilik ailenin işyerine girmesinden kısa süre sonra aynı istikametten gelen bir başka araç ışıklara kadar gittikten sonra tekrar otomobilin yanına geldi. Otomobilden inen bir kişi park halindeki otomobilin içini inceledi. Şüpheli, arka koltukta içerisinde 300 TL ve bin TL değerindeki ziynet eşyası bulunan çantayı aldıktan sonra otomobile binip hızla uzaklaştı. Kuruyemiş dükkanından çıkan aile daha sonra otomobile binerek ilçeden ayrıldı. Ankara`ya geldiklerinde çantanın olmadığını fark eden aile durumu telefonla polise bildirdi.

Park Edip Gittiler
Ankara-Samsun karayolu üzerinde bir kuruyemişçiden alışveriş yapan kişilerin park ettiği otomobildeki kadın çantası çalındı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen hırsızlığı gerçekleştiren 4 şüpheli, Kırıkkale`de polis tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandılar. Edinilen bilgilere göre, olay, Çarşamba günü sabah saatlerinde Ankara-Samsun karayolunda meydana geldi. Çorum istikametinden Ankara`ya giderken yol boyunda bulunan bir kuruyemişçide duran aile, 06 JK 274 plakalı otomobillerini yol üzerine park edip, kuruyemiş dükkanına girdi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı