Anahtar Kelimeler:

AB Çalışması

AB Çalışması

Valilik'ten yapılan açıklamada AB yolunda Kırıkkale” projesi kapsamında bugünden itibaren üç gün süreyle kurumlara AB konusunda eğitim çalışması başlayacağı bildirildi

Valilik Açıklama Yaptı

Valilik’ten konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “Valiliğimiz Proje Destek Ofisince hazırlanan ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen “İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor Projesi” kapsamında desteklenen “AB Yolunda Kırıkkale” projesi kapsamında 19-22 Eylül 2011 tarihleri arasında “Brüksel Merkezli Proje Hazırlama Eğitim Semineri” gerçekleştirilecektir.

Kimler Katılıyor?

Söz konusu seminerle, ilimizin proje hazırlama kapasitesini geliştirmesi ve ilimizden Brüksel merkezli Hibe Programlarına yapılacak hibe programlarına başvurularda artış sağlanması hedeflenmiştir. Bu amaçla düzenlenen seminere Valiliğimiz Proje Destek Ofisi uzmanları ve bünyesinde AB Birimi bulunan kurumların personeli katılacaktır.

Eğitim Konuları Neler?

Bu eğitim seminerinde farklı alanlardaki Avrupa Birliği Hibe programları olan Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı (7. ÇP), Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Çerçeve Programı (CIP), (TÜBİTAK-1509 – Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı), Hayatboyu Öğrenme Programı, Kültür 2007 Programı ve Progress Programı konularında eğitimleri verilmesi planlanmıştır.

AB Yolunda Kırıkkale

“AB Yolunda Kırıkkale” projesi kapsamında düzenlenecek olan eğitim semineri Avrupa Birliği Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür Bakanlığı ve TUBİTAK uzmanlarının katılımı ile gerçekleştirilecektir. Söz konusu eğitimler Kırıkkale Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.”



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu