Anahtar Kelimeler:

Sağlık Sen Bilgi Verdi

Sağlık Sen Bilgi Verdi

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen'in kazanımlarından tüm çalışanların haberdar olması gerektiğini vurguladı. Memiş, Sağlık-Sen'in kazanımlarını çalışanlara anlatın” dedi.

Milat Olacak

Ziyarette Sağlık-Sen’in kazanımlarından haberdar olmayan tek bir çalışan bırakılmaması konusunda uyarıda bulunan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hakları ve geleceği adına, Sağlık-Sen toplu sözleşme masasına en güçlü şekilde oturmak zorundadır. Tüm teşkilatımız bu bilinçle ve azimle çalışmalarını sürdürmektedir. Toplu sözleşme dönemi hem sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hakları, hem de Sağlık-Sen teşkilatı açısından bir milat olacaktır” dedi.

Önemli Köşe Taşları

Memiş, “Yeter ki biz, yarınlara ilişkin hayallerimizi hep diri ve geniş tutalım. Gayretimizin kaynağı olan hasbilik ve samimiyetimizi kaybetmeyelim. Ne kadar meşakkatliyse o kadar da onurlu bir mücadelenin köşe taşları olduğumuzu unutmayalım” diye konuştu. Memiş, kazanımların devam etmesi için toplu sözleşmenin önemine vurgu yaptı. Memiş ayrıca genel merkeze gelerek geçmiş Ramazan Bayramını kutlayan Kırıkkale yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli