Anahtar Kelimeler:

Pazar Hizmete Girdi

Pazar Hizmete Girdi

Kırıkkale`ye bağlı Delice Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından kırsal kalkınmayı geliştirmek amacıyla kurulan köylü pazarı hizmete girdi.

Pazar Hizmette

Pazar ile Delice ve yöresinde üretilen ürünlerin satılarak köylülerin refah seviyesinin yükseltilmesi hedefleniyor. Delice Belediyesi`nin katkısı ile tamamlanan, Delice-Çorum Karayolu 1. kilometrede 10 dönümlük arazi üzerine kurulan köylü ürünleri pazarı, 2 bin metrekare açık pazar alanı, lavabo, çocuk oyun parkı, yeşil alanlar ve kafeteryası ile tam bir dinlenme ile alışveriş kompleksi olarak tasarlandı.

Bilgi Verildi

Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak olan Delice Park, özellikle Ankara-Samsun yolunda seyreden vatandaşlar ile Delice ve yöresi halkının dinlenme ve alışveriş ihtiyaçlarını karşılayacak.  Müşterilerinden büyük takdir kazanan pazar, esnafı da mutlu etti. Üreticiler, ürettikleri ürünlerin nezih ve temiz bir ortamda pazarlanmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Delice Kaymakamı Hüseyin Sayın, pazarı tamamlamanın ve vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici ise kaliteli hizmetin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli