Anahtar Kelimeler:

Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri ve Vatan İçin Can Verenler Derneklerini ziyaret etti.

Ziyarette şehit aileleri ile bir araya gelen Köksal “Anadolu’mun insanı vatanına çok bağlıdır” dedi.

Dernek Ziyareti Yaptı

İlk olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine ziyarette bulunan Köksal Dernek Başkanı Rıfat Öcal ile bir araya gelerek çalışmalar ve şehit ailelerinin durumu hakkında bilgi aldı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehit ailelerinin yanlarında olmanın önemli olduğuna değinen Köksal olanaklar çerçevesinde şehit ailelerinin sorunlarının çözüme kavuşturulacağını dile getirdi. “Anadolu insanı vatanına çok bağlıdır” diyen Köksal dünyanın hiçbir ülkesinde vatan sevgisinin bu kadar ağır basmadığının altını çizdi.

Biz Yanınızdayız

Buradan Vatan İçin Can Verenler Derneğine geçen Köksal burada da Şehit aileleri ile bir araya gelerek Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şehitliğe yapılacak olan ve çalışmalarına başlanan yeni düzenlemeler hakkında bilgi alan Köksal bu şekilde şehitliğin daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. Her çalışmada şehit ailelerinin yanında olduğunu belirten Köksal projelerin de bu şekilde geliştiğini ve şehit ailelerinin her zaman göz önünde bulundurulduğunu belirtti.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli