Anahtar Kelimeler:

10 Gündür Aranan Çiftçinin Cesedi Bulundu

10 Gündür Aranan Çiftçinin Cesedi Bulundu

Kırıkkale`de 10 gün önce çıktığı evine bir daha dönmeyen çiftçi 47 yaşındaki Haydar Bal, Keskin İlçesi`nin Müsellim Köyü yakınlarında otomobilinin içinde tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.

10 gün önce çıktığı evine bir daha dönmeyen çiftçi 47 yaşındaki Haydar Bal, Keskin İlçesi`nin Müsellim Köyü yakınlarında otomobilinin içinde tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. 10 gün önce, Kırıkkale kent merkezindeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Haydar`ın ailesi jandarma ve polise başvurdu.

İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, Bal`ın cesedinde 2 kurşun yarası olduğunu, tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Bal`ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.

10 gün önce, Kırıkkale kent merkezindeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Haydar`ın ailesi jandarma ve polise başvurdu. Ekiplerin 10 gündür aradığı Haydar Bal, bugün Keskin İlçesi`nin Müsellim Köyü Alişar Mevkii`nde, çobanlar tarafından 71 AV 167 plakalı otomobilinin içinde ölü olarak bulundu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu