Anahtar Kelimeler:

Atalay Ve Köksal'ı Ziyaret Ettiler

Atalay Ve Köksal

Kırıkkale İl Genel Meclis üyeleri dün AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Beşir Atalay ve Oğuz Kağan Köksal'a bir ziyaret gerçekletirdiler. Düzenlenen ziyarette Kırıkkale'nin sorunları ele alındı

Makamda Ziyaret

Kırıkkale İl Genel Meclis üyeleri dün AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Milli Savunma komisyonu aynı zaman Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’ı makamlarında ziyaret ettiler. Sabah saatlerinde Kırıkkale’den Ankara’ya hareket eden İl Genel Meclis üyeleri ilk olarak Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile bir görüşme yaptılar. Atalay’a köylerin, beldelerin sıkıntılarını ileten üyeler aynı zamanda Beşir Atalay’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Atalay’la Görüşme

Düzenlenen ziyarette konuşan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı, Atalay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Kırıkkale’ye yapılan hizmetlerin aralıksız devam ettiğini söyledi. Saygılı, “Sizin Başkanlığınızda oluşturduğumuz ekibimiz ile beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizin önderliğiniz Kırıkkale için çok önem arz ediyor. Kırıkkale’ye ne kadar çok değer verdiğini biliyoruz. Sorunları da bir bir bildiğinizi biliyoruz. Önümüzdeki aylarda gerek köylerde gerekse ilimizde gelişmeleri göreceğiz” ifadesinde bulundu.

Konumlar Önemli

Saygılı’nın konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay bir konuşma yaptı. Atalay bütçe’nin ne kadar artarsa o kadar çok hizmet gideceğinin altını çizdi. Atalay konuşmasının başında ziyaretten dolayı memnuniyetlerini iletti. Atalay daha sonra, “Bulunduğunuz konumlar çok önemli. O yüzden atacağınız her adım Kırıkkale’ye köyünüze beldenize hizmet olarak geri dönsün. Dışarıdan görüyoruz ki yapılanlar güzel. Biz de sizlere elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadesinde bulundu.

Kimlik Kazandı

Kırıkkalelilik ruhu oluşturduklarını söyleyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “Bu ruhu oluşturduktan sonra işlerimiz daha kolay ve seri şekilde ilerleyecektir” diye konuştu. Çalıştığımız kişiler şehrin sahibi olacak diyen Atalay, “Şehrin sahipleri ile yürüttüğümüz bu işler bizi başarıya taşıyacaktır” dedi. İl Genel Meclisinin genellikle kırsal kesimlere hitap ettiğini söyleyen Atalay, “Ancak İl Genel meclisinin yatırımlarda da ağırlığını görmeye başlıyoruz. Sorunlar daima olur. Biz bu sorunları çözmek için varız. Meclis bu dönem kimlik, kişilik kazandı. Kendi başkanını kendi seçiyor” ifadelerini kullandı. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı yapılan konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a günün anlam ve önemini belirten bir plaket takdim etti.

Boş Oy Kullandım

18 sene encümen seçiminde hep boş oy kullandığını söyleyen Köksal, “Benim farklı bir demokrasi anlayışım vardır. Ben 18 sene boyunca Vali olarak İl Genel Meclis Başkanlığı yaptım ve her encümen seçiminde boş oy kullandım. Nedeni ise seçilmeden gelen seçilmişi seçemez. Bu yüzden her zaman boş oy kullandım” ifadesinde bulundu. İl Genel Meclisinin yetkilerini arttırmak ve güçlendirmek gereklidir diyen Köksal, son zamanda yaşanan terör olayları ile de görüşlerini belirtti. Köksal, “Basın belki kötü niyetli, belki farkında olmadan bazı şeyleri abartıyor. Bu da o hainlerin ekmeğine bal sürüyor. Terör mutlaka çözülecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı