Anahtar Kelimeler:

SP'den Tepki Açıklaması

SP

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun bir basın açıklamasında bulunarak Şehit askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralı askerlere şifa diledi

Tepki Açıklaması Yaptı

Vurgun, "Mübarek Ramazan ayında Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler bilmelidir ki hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacak, akıttıkları kanda boğulacaklardır” dedi. Gerçekleşen bu hain saldırının hedefinin, kin ve nefret tohumları ekerek milletimiz arasındaki bin yıllık kardeşlik bağlarını provoke etmek olduğunu belirten Vurgun, saldırının zamanlamasının da manidar olduğunu vurguladı. Vurgun, "Bu menfur saldırı ülkemiz üzerinde oynanmak istenen karanlık planların bir uzantısıdır. Ülkemiz ve bölgemiz tarihi gelişmeler yaşarken, milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan bu saldırıların arkasında sinsi emellerin, hain planların olduğu açıktır.

Ulaşamayacaklar

Asıl hedef taşeron terör örgütü eliyle milletimiz arasında kin ve nefret tohumları oluşturmak, bu yolla kardeşlik ortamını sabote etmek ve ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemektir. Ancak bu alçakça planları yapanlar ve onların tetikçiliğine soyunanlar şunu bilmelidir ki, hiçbir zaman bu hedeflerine ulaşamayacaklardır." diye konuştu. Vurgun, "Milletimiz tarihten aldığı tecrübe ve sahip olduğu engin sağduyu ile bu alçak planları boşa çıkaracaktır. Mübarek Ramazan ayını yaşıyoruz.

Aynı Milletin Evladıyız

Biz Türküyle-Kürdüyle aynı milletin evlatlarıyız. Rabbimiz bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, tarihimiz bir. Ne kukla teröristler, ne de onun ipini elinde tutan karanlık eller bu birlikteliği bozamayacak. Milletimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğini en güzel şekilde muhafaza etmeye devam edecektir. En büyük temennimiz, teröristlerin bir an evvel yakalanarak adalete teslim edilmeleri ve arkasındaki karanlık odakların açık yüreklilikle deşifre edilmesidir. Milletimizin başı sağ olsun." şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli