Anahtar Kelimeler:

Bayram İçin Hazırlık

Bayram İçin Hazırlık

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaklaşmakta olan Ramazan bayramı öncesi mezarlıklardaki hazırlıkları tamamlandı

Çalışma Başlatıldı

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden gelen açıklamaya göre: Yenimahalle mezarlığında periyodik olarak devam eden bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra; Mezarlık içerisindeki yabani otlar sırt tırpanlarıyla biçilerek bölgeden uzaklaştırıldı. Mezarlığa gelen vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri için mezarlıkların içerisindeki, ara yollarda ve yol kenarlarındaki yabancı otlar biçildi. Mezarlıklar içerisinde çapalama, çim biçimi, sulama gibi çalışmalarımız halen devam etmektedir.

Temizlik Yapılıyor

Kırıkkale Beleyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor; Müdürlük tarafından Gündoğdu mahallesinde yapılan parka modern çocuk oyun grubu ve spor kondisyon aletleri yerleştirilmiştir. Ayrıca Yeni Mahalle deki Rıza Elitok Parkı, Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafında revizyon çalışmasına girerek modern çocuk oyun grubu yerleştirilmiş olup çalışmalar devam etmektedir. Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığın yanındaki parka da Spor Kondisyon Aletleri yerleştirilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuştur. Zafer caddesi arka sokağı,10 nolu sağlık ocağının önündeki çeşme yerine dekoratif Osmanlı motifli, eskitme boyalı çeşme yerleştirilerek halkımızın kullanımlarına sunulmuştur.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli