Anahtar Kelimeler:

İftara Konuk Oluyor

İftara Konuk Oluyor

"Mahallemi Seviyorum, Adım Adım Geziyorum" projesi kapsamında Güzeltepe ve Ovacık mahallelerini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.

Mahalle Gezisi

Vali Güner, Güzeltepe Mahallesi`nde muhtarlık önünde toplanan mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, devletin, muhtaç ailelere yardımcı olduğunu belirterek, "Sizlere garanti veriyorum, herkesin sorununu tek tek dinleyeceğiz, çözüm bulacağız. Devlet, sizler için var, sizlere hizmet etme gayesiyle ilerliyoruz" dedi.

Sorunları Dinliyor

Ovacık Mahallesi`ni ziyareti sırasında da "muhtaç ailelere gıda ve sağlık yardımı yapılmasını" isteyen Vali Güner, "İhtiyacı olduğu halde yardım alamayan, evine bir lokma ekmek girmeyen vatandaşın kalmasını istemiyorum. Vatandaşlarımıza yardım yapılacak ve bu mübarek Ramazan günlerinde herkes mutlu bir şekilde bu ayı geçirecek" diye konuştu. Vali Hakan Yusuf Güner, mahalle ziyaretlerinde çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Güner, sağlık sorunları olan yaşlılarla da ilgilenilmesini istedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli