Anahtar Kelimeler:

Taraftar Tepkili

Taraftar Tepkili

Sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde ve kendi imkanları ile başlatan Kırıkkalespor'un yüklü miktarda paraya, transfere ve taraftar desteğine ihtiyacı var.

Sancılı Bir Süreç

Öyle görünüyor ki Kırıkkalespor bu sezon da geçen sezonki gibi bir ileri iki geri gidecek. Şu ana kadar yaşanan gelişmeler bunu garanti ediyor bizlere. Kongresi sancılı bir şekilde geçmişti. Kongre sonucuna göre de Ali Koç Uzel başkan seçildi. Ancak takım ve kulüp için olumlu bir gelişme yaşanmadı. Yönetim de eski isimlerden oluşturuldu.

Taraftar Bekliyor

Taraftar merakla bekliyor. Kamuoyu ne olacağını merak ediyor. Takım için herhangi bir söz verilmedi. Herhangi bir vaade de bulunulmadı. Bu durumda Kııkkalespor’un vasatın ötesine geçmesi beklenmiyor. Hata vasatı yakalamasının bile şans olacağı ifade ediliyor. Ancak kamuoyu tepkili. Takımdan başarı bekliyor.

Tepki Çekiyor

Yönetimi alanların böyle bir işe girdikleri için bunun hakkını vermeleri isteniyor. Spordan anlamadığı, ayağına futbol topunun bile değmediği bazı isimlerin yönetimde yer alması tepki bile çekmeye başlıyor. Rakipleri veya kendi ayarındaki takımlar transfer yaparken Kırıkkalespor’un transfer yapamaması tepki çeken konuların başında geliyor.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu