Anahtar Kelimeler:

Fuara Gitmeye Hazırlanın

Fuara Gitmeye Hazırlanın

Ahiler Kalkınma Ajansı, faaliyet gösterdiği TR71 bölgesindeki Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde ve Nevşehir illerindeki sanayici ve işadamlarını Irak`ın Erbil kentinde düzenlenecek. Uluslararası Ticaret Fuarı`na götürecek

Ticaret Fuarı Olacak

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Selim Biçen yaptığı açıklamada, 24-27 Ekim 2011 tarihleri arasında Erbil`de Uluslararası Ticaret Fuarı`nın düzenleneceğini belirtti. Savaşın ardından ticaret hacmi hızla yükselen Irak ile ticari ilişkilerini güçlendirmek isteyen birçok Avrupa ülkesinin fuara ciddi bir katılım sağlayacağını belirten Biçen, ajans olarak fuar için 90 metre karelik bir alan satın alımını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Bilgi Verildi

Fuara bölgedeki iş adamlarını da götürmek istediklerini belirten Biçen, "Satın aldığımız 90 metrekarelik fuar alanını isteyen sanayici ve işadamlarımıza satma şansımız var. Bunu yaparken stant ücretinin yüzde 50`lik bir bölümünü Dış Ticaret Müsteşarlığı kanalıyla sağlamayı planlıyoruz. Ayrıca, stant kiralamadan fuara katılmak isteyen işadamlarımızın masraflarının da önemli bir bölümü KOSGEP aracılığıyla karşılanacak" dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli