Anahtar Kelimeler:

Vali Açıklama Yaptı

Vali Açıklama Yaptı

Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Kırıkkale SBS'deki dokuzunculuğun ardından KPSS'de de ikincilik elde etti. Valilik'te basın toplantısı düzenlenerek, konuyla ilgili gelişme duyuruldu

Vali Başarıyı Anlattı

KPSS sonuçları hakkında konuşma yapan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, “Bu başarıların birde gizli kahramanları var” dedi. Toplantıda konuşma yapan Vali Hakan Yusuf Güner “2 yıl önce başarıyı artırmak gerekiyor demiştim. Valiliğimize bağlı kurumlar ile çalışmalara girerek bu başarıların meyvesini alıyoruz. Hizmetlisinden, memuruna dershanelerimize teşekkür ediyorum. Bu başarılar sadece valiye ait olan bir başarı değil.

İlk Onu Hedefliyoruz

Geçtiğimiz yılarda LYS’de 20’nci sıralarda iken bu yıl 9’ncu olduk. KPSS genel yetenek dalında Türkiye 2’ncisi olduk. Bu başarıların birde gizli kahramanları var okular, dershaneler, proje ve Milli Eğitim çalışanları. Bu iş birliği sonucu başarıyı yakaladık. Projeler kapsamında 30 bin kitap dağıtıldı. Kırıkkale’de Türkçe ve sosyal alanında da başarıyı yakalamalıyız. Bu alanda önümüzdeki yılarda ilk 10’nu hedefliyoruz gerekirse sosyal bilimler lisesi açacağız” dedi.

Basına Teşekkür Edildi

Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ise “Sayın valimiz geldiği günden bugüne bizlere destek oldu. Bizde bu desteği arkamıza alarak okullar, dershaneler ile çalışmalar yaptık. Kurumlar ile güzel diyaloglar içerisinde olarak bu başarıları elde ettik. İnanıyorum ki gelecek yıllarda bu başarıların daha yükseğini elde edeceğiz. Kırıkkale basınına çok teşekkür ediyorum. Sizin güzel haberleriniz ile başarıları elde ettik. Valimiz başta olmak üzere Kırıkkale’de bulunan bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Projelerimiz devam ediyor, daha yüksek başarılar için çalışıyoruz” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu