Anahtar Kelimeler:

Meteoroloji Bilgi Verdi

Meteoroloji Bilgi Verdi

Meteoroloji, aralarında Kırıkkale'nin de bulunduğu bazı iller için sıcaklık uyarısında bulundu. Sıcak havaya dikkat edilmesi istendi.

Kırıkkale Uyarısı Yapıldı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak: Hava sıcaklığı Marmara`nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu`nun kuzey ve batısı ile Batı ve Orta Karadeniz`de 2 ila 4 derece azalacak, Doğu Karadeniz`de yağışlar etkili olacak Hava sıcaklığı Marmara`nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu`nun kuzey ve batısı ile Batı ve Orta Karadeniz`de 2 ila 4 derece azalacak Doğu Karadeniz`de yağışlar etkili olacak.  Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Kırklareli, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Sivas, Kayseri, Adana, Ankara`nın Kalecik ve Elmadağ ilçelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların, öğle saatlerinden sonra Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Devam Edecek

Hava sıcaklığı Marmara`nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu`nun kuzey ve batısı ile Batı ve Orta Karadeniz`de 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.  Rüzgar genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek. Haber Merkezi



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli