Anahtar Kelimeler:

İlk Ameliyat Yapıldı

İlk Ameliyat Yapıldı

Kırıkkale Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Hacı Hidayet Doğrurer Devlet Hastanesi arasında anestezi, tıbbi bakım, malzeme, ilaç ve yatak hizmeti alım protokolü imzaladı. Protokolün ardından ilk ameliyat gerçekleşti.

 

Ortak Çalışma

Devlet hastanesi ile Kırıkkale Ağız Diş Sağlığı Merkezi arasında anestezi, tıbbi bakım, malzeme, ilaç ve yatak hizmeti alım protokolü imzaladı. Bu protokolün ilk ayağı gerçekleşti. 6 yaşındaki Nida Ceren Uysal’a genel anestezi uygulanarak dolgu ve diş çekimleri yapıldı. Operasyon Başhekim Prof. Dr. Adnan Tezel, Çocuk Pedodonti Uzmanı Sibel Polat, Diş Tabibi İşler Banu Ezber ve Devlet Hastanesi Anestezi Doktorları katıldı. Ameliyatın başarılı geçtiği 6 yaşındaki küçük hastanın durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Bilgi Verildi

Merkezle ilgili bilgiler veren Başhekim Prof. Dr. Adnan Tezel “Son zamanlarda merkezimizde yaptığımız iki yeni hizmetle evde bakım ve ameliyatlar yapılacağını halkımıza ve kamuoyuna duyurmuştuk. İşte bunun ilk meyvesini de Devlet hastanesiyle imzaladığımız protokole istinaden ve Devlet hastanesi başhekimi Sayın Op. Dr. Mehmet Öncel beyinde ameliyathaneye katkılarıyla birlikte 6 yaşında küçük hastamıza başarılı bir ameliyat gerçekleştirildi.

 

Üniteler Kuruldu

Ayrıca bundan sonrada   ameliyatlarımıza Devlet hastanesinin  Merkezimize tahsis edilen  diş ameliyathanesinde 

anestezi gerektiren tüm vakaları diş tabiplerimizle birlikte yapmaya  devam edeceğiz” diye konuştu. Tezel, tüm diş tabiplerinin de bir eğitim kurumu gibi ihtisaslaşacağını, bundan dolayı da 30 üniteli bir merkez olarak bunun gururunu yaşadıklarını belirtti.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli