Anahtar Kelimeler:

Has Parti Açıklaması

Has Parti Açıklaması

HAS Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Soner Gencer, "Hükümet terörü bitirmek istiyorsa, idamı geri getirsin ve Apo`yu assın. Olmadı, bu hususta referandum yapılsın. Halk ne yapılacağına karar versin" dedi.

İdam Geri Gelsin

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Gencer, şehit olan askerler için başsağlığı dileyerek, terör olaylarının Türkiye`yi ve Türk halkını asla yıldıramayacağını kaydetti. Hükümetin terörü bitirmek için yapıcı adımlar atması gerektiğini ifade eden Gencer, "Hükümet terörü bitirmek istiyorsa, idamı geri getirsin ve Apo`yu assın. Olmadı, bu hususta referandum yapılsın. Halk ne yapılacağına karar versin. Halk o zaman büyük bir oranla Apo`nun asılmasını isteyecektir.

Planlı Ve Bilinçli Yapılıyor

Son 10 gün içinde bazı şeylerin planlı ve bilinçli yapıldığını anlamak biraz daha mümkün. BDP`lilerin meclisi boykot etmesi, ardından gelen şehit haberleri, kaçırılan askerlerimiz, BDP`nin meclis başkanı ile görüşmesi ardında gelen 13 şehit haberi ve aynı gün söylenilen özerklik istemi. Şimdi buradan soruyorum acaba bunlar sizce tesadüf mü? Kesinlikle hayır. Bu süreç kesinlikle planlı yapılmıştır ve bunun sonunda APO`ya af ve kendi kırmızı çizgilerinin olması istemi gelecektir" diye konuştu.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı