Anahtar Kelimeler:

Birinciler Ödüllendirildi

Birinciler Ödüllendirildi

Kırıkkale`de, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 500 tam puan alan öğrenciler, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`i ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Vali Ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, sınav sonuçları başarıları hakkında Vali Güner`e bilgi verdi. Öğrencileri tebrik eden Güner, "Bizim amacımız Kırıkkale`de hep en iyiyi yakalamak. Bir İstanbul, Ankara, İzmir bizim rakibimiz değil. Biz kendimiz ile yarışacağız" dedi. Güner, geçen yıla oranla başarılı olan okullara teşekkür edeceklerini, başarısız olanlara ise durum tepsini yaptıracaklarını söyledi. Kırıkkale`de eğitim çıtasının günden güne yükseldiğini ve bununla gurur duyduklarını bildiren Güner, şunları kaydetti:

Başkan Ziyareti

"Gördüğüm üzere geçen yıla oranla başarılıyız. Ancak bu başarı tabii ki de bizim için yeterli değil gelecek yıl bunun üstüne nasıl çıkarız bunun peşinde olacağız. Başarılı olan okulları tebrik ediyorum. Geçen yıla oranla başarısını düşüren okulu da kayıta alacağız. Okul müdürü ile oturup konuşacağız. Bu başarısızlığı değerlendirip başarının yollarını bulduracağız. Bizim amacımız Kırıkkale`de hep en iyiyi yakalamak. Bir İstanbul, Ankara, İzmir bizim rakibimiz değil." Öğrenciler, daha sonra Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı ziyaret etti. Korkmaz, başarılı öğrenci ve okulları tebrik ederken, gelecek yıl başarının artması dileğinde bulundu. Başkan Korkmaz, öğrencilere ve öğretmenlere birer küçük altın ile Kırıkkale kitabı hediye etti.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli