Anahtar Kelimeler:

ŞİMŞEKLERDE ÇİFTE İMZA

ŞİMŞEKLERDE ÇİFTE İMZA

MKE Kırıkkalespor’da kongre öncesi yönetim sözleşmesi biten 2 futbolcu ile mukavelesi tazeledi. Takımın geçen yıl ilk 11’de değişmez iki ismi Murat Çalışkan ve Mustafa Dağdeviren ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı.

SAHİP ÇIKIN
Takımın tecrübeli isimlerinden 25 yaşındaki ofansif oyuncu Murat Çalışkan, taraftara mesaj yollayarak, “Taraftar bu yıl destek versin, bize sahip çıksın. Biz geçen yıl çok zorlu mücadeleler içine girerek, kümede kalma başarısı gösterdik. Şimdi bu yıl daha çok çalışmamız gerekiyor. Geçtiğimiz yıl çoğu maçta tecrübesizliğimizin kurbanı olduk ama bu yıl bunu bir nebze olsun atlattık. Bu yıl zorlu bir mücadele içine gireceğiz. Takım olarak Allah yardımcımız olsun. Sözleşme imzalayıp takımda kalmamız sahip çıkmaktan ötürüdür. Bu nedenle biz takımımızı bırakıp gitmiyoruz. Taraftar ve Kırıkkale halkı da bize sahip çıksın” dedi.

 

İHTİYACIM VAR
Mustafa Dağdeviren Kırıkkalespor’da güzel günler yaşadığını ve burada profesyonellik kazandığını kaydetti. Kırıkkalespor’un büyük bir mazisi olduğunu ancak şuan ki durumunun üzücü olduğunu kaydeden Dağdeviren, “Biz Kırıkkale halkından destek bekliyoruz. Maçlarımıza gelip iyi ve kötü günde destek versinler. Özellikle bu yıl çok ihtiyacımız var” diye konuştu. Kulüp Başkanı Ali Koç Uzel ise, yeniden masaya oturup 2 kaliteli oyuncu ile de sözleşme imzalamanın mutluluk verici olduğunu kaydetti.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu