Anahtar Kelimeler:

İçme Suyu Projelerini İnceledi

İçme Suyu Projelerini İnceledi

Balışeyh ilçesinde Kaymakamlık tarafından yapımı tamamlanan içme suyu projeleriyle ilgili denetim ve incelemelerde bulunuldu. 

İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir ve ilçe özel idare müdürü Hüseyin Öztürk, ilçeye bağlı Beşbıçak köyüne giderek yapımı tamamlanan köyün içme suyu su deposu ile su toplama merkezinde inceleme yaptı.

Kaymakam Erdemir, hazırlanan şartlar doğrultusunda binası ve boru döşemesi yapılan tesisin uygunolduğunu belirterek, vatandaşların yapılan su deposu sayesinde daha hijyenik bir içme suyuna sahip olduklarını belirtti. Vatandaşlarla sohbet eden Erdemir, su konusunda köyün ihtiyaç duyduğu hizmetin devlet tarafından karşılanarak vatandaşın hizmetine sunulduğunu dile getirdi.

Kaymakam Erdemir, "Su kullanımı bölgemizin önemli sorunlarından biridir. Hazırlamış olduğumuz projelerle köylerimizin ihtiyaçlarını bir bir gideriyoruz. Beşbıçak köyümüzde de diğer köylerimizde olduğu gibi içme suyu deposu ve su toplama merkezi yapılarak suyla ilgili sorunlar giderilmiştir. Halkımız bundan böyle daha rahat bir şekilde yapılan tesislerden eşit bir şekilde aynı ölçüde yararlanmış olacaktır.

Vatandaşlarımızdan isteğimiz devletin kurmuş olduğu bu tür sistem ve tesisleri koruyarak azami ölçüde hizmet almayı sağlamalarıdır" dedi. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı