Anahtar Kelimeler:

MHP'den Seçim Açıklaması

MHP

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer basın toplantısı düzenledi ve parti de hiçbir değişikliğin olmadığının altını çizdi.

Teşekkür Etti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer parti yönetimi ile birlikte basın toplantısı düzenledi.  Toplantıda konuşan Göçer, yaptığı açıklamada, “Seçimler geldi geçti. İl teşkilatı ve ilçe teşkilatımızla yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bütün tehditlere rağmen bize oy veren ülküdaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

İhraç Yok

Seçimle ilgili değerlendirmeler yapan ve ihraçlar olacağına ilişkin haberlere açıklık getiren Göçer, “Partimiz üzerinde operasyon yapıldı oyunlar oynandı fakat başarılı olunamadı. Gün birlik ve beraberlik günüdür. İhraç noktası haksızlıktır aslı olmayan bir haberdir. İl teşkilatımız tarafından böyle bir karar alınmamıştır. Haberi yapanlar hakkında hukuki işlem başlayacaktır. Her partide olduğu gibi MHP’de de ihraç yapılabilir böyle bir şey olursa biz bunu belirtiriz.

Hatalara Bakacağız

Göçer, “Seçimler bitti. Bundan sonra nerde eksikler var onlara bakacağız. Yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hatalara bakılacak. Sorumluluktan kaçmamak kaydıyla üç hilali yere düşürmeyeceğiz. Çalışmalarımıza daha ciddi şekilde devam edeceğiz” dedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı