Anahtar Kelimeler:

Teşekkür Ziyaretleri

Teşekkür Ziyaretleri

12 Haziran Seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olan Uzman Dr. Bediha Türkyılmaz Simav'da teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Önemli Hatıralar

İki gün devam eden ziyaretlerde esnafların sorunlarını da dinleyen, gazetemize de ziyarette bulunan Türkyılmaz, son yaşanan 4.9 büyüklüğündeki deprem ve artçı sarsıntılardan dolayı halka geçmiş olsun dileklerini sundu. Zor bir seçim döneminin geride kaldığını, 19 Mayıs günü yaşanan depremin en büyük talihsizlik olduğunu belirten Türkyılmaz, “Simav halkıyla gurur duyuyorum. Şahsıma ve partimize gösterdiği destek, gönüllerinde bana yer vermeleri bende derin izler bıraktı. Seçim döneminde yaşadığım tüm güzellikler benim için en önemli hatıralar olarak benliğimde kalacaktır” dedi.

Göreve Tekrar Dönecek

Kısa bir süre sonra Kırıkkale İl Sağlık Müdürü olarak görevine tekrar başlayacağını ve daha sonra Ankara’da Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevini sürdüreceğini bildiren Türkyılmaz, “Vekil olamadım diye hemşehrilerim üzülmesinler. Bundan böyle ben onlar için daha çok çalışacağım, köylerimizin, beldelerimizin ve ilçemizin ihtiyaçlarının giderilmesi için Başbakanlık ve Bakanlıklar nezdinde girişimlerimi sürdüreceğim. Simav’a sırt dönmek yok, aksine Simav için daha çok çalışma ve gayret var” açıklamasında bulundu.

Çözüm İçin Çalışırım

Simav esnafına yaptığı ziyaretlerde deprem sonrası yaşanan sıkıntıların getirdiği olumsuzlukların kendisine iletildiğine dikkat çeken Türkyılmaz, “Bu, sorunların çözümü için bana verilen bir görevden öte, bana duyulan güvenin bir göstergesidir. Elbette halkımızın, esnaflarımızın sorunlarının çözümü için sorunları gidereceklere ulaşmam benim asli görevim olacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Partiye Destek Oldu

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, İl Genel Meclisi Üyeleri Hüseyin Kalaycık, Kahraman Aktay ve bazı parti yöneticileriyle birlikte yaptığı ziyaretinde seçim döneminde Simav’da sarsılmaz bağlar kurduğunu da ifade eden Türkyılmaz, “Simav seçmeni seçimlerde gerçekten önemli oranda partimize destek oldu. Simav seçmeni yaşadığı istikrarın devamının sağlanmasını ve depremin izlerinin Ak Parti ile daha da hızlı bir şekilde silineceğini biliyor. Halkımız Başbakanımıza olan güvenlerini yine sandığa yansıtırken, Başbakanımızı Simav’da görmek istediğini de ispatlamış oldu” diyerek sözlerini tamamladı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli